top of page
lila01.jpg

Jelkő Ház foglalás

A házunk állatbarát szálláshely, és a lábatlan, két- és négylábú kedvenceken felül 2-9 személy számára, legalább két éjszakára foglalható. A három szobánkhoz egy fürdőszoba tartozik, ezért kizárólagosan foglalod, azaz a tartózkodásod idején csak ti lesztek ott! 

A jelkő ház saját, 8 állásos parkolóját, a bográcsozót és a grillezőt vendégeink ingyenesen használhatják. 

A feltüntetett ár nem tartalmazza az idegenforgalmi adót azért, mert Terpesen nem kell IFA-t fizetnetek (önkormányzati mentesség). A házban nincs televízió (wifi van), és SZÉP kártyát nem fogadunk el.

Rendezvény esetén egynapos foglalás, catering is lehetséges, ennek részleteiről érdeklődj elérhetőségeinken.

Online foglalás (még) nincsen, de telefonon vagy e-mailen bármikor elérsz!

Igény esetén a reggelihez bekészítésről (friss házi kifli, cipó) vagy vacsoráról gondoskodunk. A vacsora kétfogásos, helyi termelői hozzávalókból készül, ára 3500 Ft/fő. A reggelihez a pékáru a kívánt mennyiségben, darabáron kérhető.

Ha foglalni szeretnél, vagy kérdésed van, itt érsz el:

Mobil: +36 20 239 8939

E-mail: zsuzsa.gyorfi@gmail.com

Jelkő Ház Terpes

Nyitási akció

2=3 éjszaka

5=7 éjszaka

2024. április 1. - október 31. 

sarga_tibor002.jpg

Sárga szoba 2-3 fő

2 és 3 személy érkezése esetén a Sárga szobát foglalhatod, egy egyszemélyes ággyal és egy francia ággyal, közvetlen fürdőszoba-használattal. Minimum két éjszakára foglalható.

2 fő/éjszaka 20 000 Ft

3 fő/éjszaka 25 000 Ft

ajtos_tibor003.jpg

Sárga szoba és Ajtós szoba 4-5 fó

4 és 5 személy érkezése esetén a Sárga szobát és a ház legcukibb helyiségét, az Ajtós szobát együtt foglalhatod, egy egyszemélyes ággyal és két francia ággyal. A Sárga szobából a fürdőszoba közvetlenül megközelíthető, az ajtós szobából a konyha felőli bejáraton keresztül. Minimum két éjszakára foglalható.

4 fő/éjszaka 37 500 Ft

5 fő/éjszaka 42 500 Ft

lila_tibor002.jpg

Sárga, Ajtós és Lila szoba 6-9 fő

6-9 személy érkezése esetén a Sárga szobát az Ajtós szobát és a Lila szobát, tehát az egész házat együtt foglalhatod, három egyszemélyes ággyal és három francia ággyal. A Sárga szobából a fürdőszoba közvetlenül megközelíthető, az Ajtós és a Lila szobából a konyha felőli bejáraton keresztül. Minimum két éjszakára foglalható.

6 fő/ éjszaka 55 000 Ft

7 fő/ éjszaka 60 000 Ft

8 fő/ éjszaka 65 000 Ft

9 fő/ éjszaka 70 000 Ft

kutya_shutterstock_207487600.webp

Állatbarát szálláshely

A Jelkő házba hozhatod a nem emberi formájú társaidat is: halat, kígyót, hörcsögöt, madarat, kutyát, macskát, házipatkányt, szóval nagyjából bármit. Ha az ajtón befér, a szobában lehet veled, ha nem (ló, szarvasmarha, teve, emu stb), akkor szaladgál az udvaron, vagy jól fogja magát érezni a kertben. A rovarokért nem számítunk föl külön díjat, mert pók, szúnyog és darázs nálunk is van, és ők sem fizetnek. A hüllők, kétéltűek, halak elszállásolása is díjmentes, mert saját apartmannal jönnek.

A nem homo sapiens családtag tartózkodásának díja 2500 Ft/éj (több állatka 5000 Ft/éj), de csak a 5. éjszakáig számoljuk föl, tehát hosszabb tartózkodás esetén is maximum 12 500 - 25 000 Ft. Ez nem azért van, mert újabb terepjáróra gyűjtünk, hanem azért, mert az állatok fogadása extra takarítási és fertőtlenítési feladatokkal jár.

Ha kutyával, cicával fogsz érkezni, indulás előtt legalább két nappal gondoskodj a bolha és kullancs elleni védekezésről, hiszen természetközeli élményben lesz részetek (és ha a szarvasok nem vigyáznak magukra, neked kell odafigyelni). Bízunk abban, hogy felelős állattartóként nálad lesznek az oltási papírok, és jól nevelt a kedvenced, viszont ha kárt okoz, annak megtérítése a te feladatod.

A KISÁLLATOK SZÁLLÁSDÍJÁNAK 50%-ÁT A RETRIEVER RESCUE FAJTAMENTŐ EGYESÜLETNEK ADOMÁNYOZZUK A NÁLUNK PIHENŐ KEDVENCEK NEVÉBEN.

party01.png

Rendezvény

A Jelkő Házat egynapos tréningekre, csapatépítő programra, családi vagy baráti rendezvényre is bérelheted. Rendezvény esetén minden esetben 100 000 Ft kauciót kérünk, melyet problémamentes lebonyolítás esetén hiánytalanul visszatérítünk.

Mivel minden rendezvény más, és egyedi igényeket is ki tudunk elégíteni, ezért kérlek, kérj egyedi árajánlatot az elérhetőségeink bármelyikén.

Amit a Jelkő Ház használatán kívül biztosítani tudunk:

  • catering (étel és ital bekészítés), igény esetén felszolgálással

  • élményprogramok (terepjáró túra, gombász túra)

  • vállalati kommunikációs és/vagy csapatépítő program képzett tréner vezetésével

  • DJ vagy élőzene

kisyepp06.jpg

Terpesi Terepes

Tavasztól őszig – az időjárás függvényében – terepjárós programokon vehetsz részt többféle útvonalon. Az aktuális programokról, árakról itt olvashatsz. Ízelítő:

  • panoráma útvonalon a recski munkatáborba

  • pálinka kóstolás Bodonyban

  • erdőn át a bükkszéki Salvus fürdőbe

  • terepjárós várlátogatás Sirokban

bottom of page